Nyheter

NYHETER

Ändrat betaldatum för avgiften till föreningen - Behöver du göra något själv?

 

Som vi meddelat tidigare ska avgiften till föreningen vara betald den 28 i stället för som tidigare den sista dagen i betalmånaden. Vi har nu fått lite frågor om de som har autogiro behöver ändra något eller meddela sin bank om att datumen för betalningen är ändrad.

Du behöver inte göra något själv. När vi skickar fakturan för avgiften skickar vi samtidigt en fil till bankgirot som i sin tur ser till att avgiften dras från ditt bankkonto rätt dag. I den fil som vi skickar till bankgirot anges vilken dag avgiften ska vara betald. Så det enda du behöver tänka på är att du har tillräckligt med pengar på ditt konto den dagen avgiften kommer att dras från ditt konto.

Om du själv lagt in en stående överföring från ett annat av dina konto till det konto där avgiften ska dras kan det hända att du får tänka på att ändra överföringsdag så att den infaller innan den 28:e i betalmånaden.

 

18-05-22\\Nyheter

Bredbandsbolaget och Telenor blir ett

 

Idag har Telenor och Bredbandsbolaget meddelat att de går samman och blir ett bolag. Det innebär ingen förändring för vårt tjänsteavtal eller för dig som medlem i föreningen mer än att fakturan framöver kommer från Telenor i stället för från Bredbandsbolaget. Du kommer att ha samma TV-utbud och samma pris för eventuella extra kanaler. Läs mer på Telenors hemsida.

 

18-05-15\\Nyheter

Det är dags för vår årliga Föreningsstämman !

Den 25 april är det dagen för vår årliga föreningsstämma. All information som du behöver till stämman har nu skickats till din e-postadress.

I mejlet finns en länk där du kan hämta handlingarna till mötet. Vill du titta i debiteringslängden innan mötet finns det i mejlet uppgift om vart du kan vända dig för att se denna.

 

Om du inte fått mejlet så hör av dig till oss

 

Välkommen och vi ser fram emot att träffa dig den 25 april

 

Vill du veta mer om föreningsstämman finns det generell information här. Kallelsen till stämman hittar du här.

 

18-04-10\\ Nyheter

Avdrag för utgiftsränta i årets deklaration

 

Vi har nu räknat fram hur stort ränteavdrag du kan göra i årets deklaration. Som medlem i föreningen har du rätt till att göra avdrag för din andel av de räntor som vi betalt på vårt lån. Läs mer här

18-02-19\\ Nyheter

Faktura för april - juni har skickats ut.

 

Fakturan för första kvartalet 2018 har skickats idag.

 

Du som betalar via autogiro.

Du som betalar via autogiro ska ha fått fakturan som visar vilket belopp som kommer att dras från ditt bankkonto den 3 april i din e-post. Har du inte fått fakturan börja med att kontrollera att den inte hamnat i din mapp för skräppost. Om den inte är där heller stäm av att vi har rätt e-postadress till dig. Kontakta annars kassören via formuläret.

 

Du som inte betalar via autogiro

Du som inte betalar via autogiro kommer i dagarna att få din faktura i brevlådan. Din betalning sker via NoxFinans. Även här är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig så glöm inte att anmäla ändringar till kassören via formuläret. Har du frågor angående betalningen av fakturan vänder du dig till Nox Finans. Deras kontakt uppgifter hitta du på fakturan.

 

Mer information om kvartalsavgiften hittar du här.

 

18-03-01\\ Nyheter

 

 

Vi har fått en ny hemsida!

 

På vår nya hemsida har vi tänkt publicera all information som du behöver om samfällighetens verksamhet.

Hemsidan kommer att uppdateras löpande med små och stora nyheter. Den ska vara ett bra sätt för oss alla att kommunicera med varandra.

 

På flera sidor hittar du också kontaktformulär för olika ändamål om du vill ställa en fråga eller lämna synpunkter.

 

Surfa runt lite på sidan och se om du tycker att den är bra eller om något saknas. Vi tar gärna emot förbättringsförslag och önskemål om ytterligare innehåll

 

17-12-09 \\ Nyheter

 

Vi har skickat ut nyhetsbrev 3 - december 2017

Om du inte fått nyhetsbrevet i din e-post kontrollera att vi har rätt e-postadress till dig.

Nyhetsbrevet innehåller information om:

 

• Nya medlemmar

• Styrelsen på utbildning

• Ny hemsida på gång

• Nästa faktura skickas i början av januari

• Rutavdrag - skattereduktion för data och IT-tjänster

• Motion till föreningsstämman

• Ny leverantör av TV-utbudet

 

17-12-09\\ Nyhetsbrev

 

 

Ny distributör av av TV-utbudet.

Canal Digital har informerat oss om att Bredbandsbolaget kommer att ta över Canal Digitals kunder. Kunderna kommer att flyttas över succesivt under våren 2018. Enligt det preliminära besked vi fått kommer överflyttningen för vår del att ske från vecka 9 nästa år.

 

Vårt avtal gäller precis på samma sätt som tidigare och det innebär ingen förändring av ditt TV-utbud eller avgiften för detta.

 

Så snart vi har mer information om när övergången till Bredbandsbolaget kommer att ske och om du behöver göra något i samband med detta kommer vi att skicka information till dig (skickas till din e-postadress). Vi kommer också att informera här på hemsidan.

 

17-12-09 \\ Nyhetsbrev

 

SENASTE

Nyhetsbrev 3-2018

Årets tredje nyhetsbrev har nu skickats till din e-postadress.

Här hittar du aktuell information om föreningen.

Nyhetbrevet hittar du här.

 

Ändrat betaldatum för avgiften

På föreningsstämman beslöt vi att ändra betaldatumet för avgiften till den 28 i stället för den sista dagen i betalmånaden. Vi har nu fått frågor om du behöver göra något själv för att avgiften ska bli betald rätt dag. Svaret på frågan hittar du här.

18-05-22\\Betalning av kvartalsavgift

Nyhetsbrev 2-2018

Årets andra nyhetsbrev har nu skickats till din e-postadress.

Här hittar du aktuell information om föreningen.

Nyhetbrevet hittar du här.

 

18-05-16\\Nyheter

Bredbandsbolaget och Telenor blir ett

Idag har Telenor och Bredbandsbolaget meddelat att de går samman och blir ett bolag. Det innebär ingen förändring för vårt tjänsteavtal eller för dig som medlem i föreningen mer än att fakturan framöver kommer från Telenor i stället för från Bredbandsbolaget. Du kommer att ha samma TV-utbud och samma pris för eventuella extra kanaler. Läs mer på Telenors hemsida.

 

18-05-15\\Nyheter

Årets första nyhetsbrev

Årets första nyhetsbrev har nu skickats ut till din e-postadress.

Här finns bland annat information om årets föreningstämma, hur stort avdrag du kan göra i din deklaration för ränteutgift som föreningen betalat på vårt lån.

Läs mer här.

18-02-19\\ Nyheter

 

Den 26 februari är det dags att byta leverantör av tv, från Canal Digital Kabel-TV till Bredbandsbolaget. Du behåller samma utbud som tidigare men det krävs vissa åtgärder för att dina kanaler ska fungera efter bytet. Läs mer här

18-01-24\\ Nyheter

 

Första fakturan för 2018 har skickats ut. Fakturan avser avgiften för januari - mars. Den ska vara betald den 31 januari.

18-01-02\\ Nyheter

 

Nyhetsbrev 3 skickades ut den 7 december och innehåller information om: Styrelsen på utbildning, Ny hemsida, Nästa faktura, Rutavdrag, Motion till föreningsstämman, Ny leverantör av TV-utbudet.

17-12-11 \\ Nyhetsbrev

Vi har nu skickat ut Nyhetsbrev nr 2. Det är skickat till din e-postadress.

17-08-08 \\ Nyhetsbrev

Idag har vi skickat vårt första nyhetsbrev. Tanken är att vi fyra gånger om året, i nära anslutning till utskick av fakturan tar upp aktuella nyheter

17-06-15 \\ Nyhetsbrev

Avdrag för ränteutgift i din deklaration

Som medlem kan du göra avdrag för din del av föreningens ränteutgift i din deklaration.

17-04-25 \\Nyheter

Den 20 april kallas du till årsmöte för 101net Käglinge samfällighetsförening

17-04-02 \\ Föreningsstämma

 

POPULÄRT

 

ARKIV

Första installationen

20 april 2015 gjordes de första installationerna. Läs mer här

 

En historisk dag för Käglinge.

Den 25 februari 2015 togs det första grävtaget till vårt fibernät. Läs artikeln här