Betala via autogiro

BETALA VIA AUTOGIRO


När du betalar din avgift via autogiro får du varje kvartal en faktura som visar för vilken period och vilket belopp din bank kommer att dra från ditt konto och när detta kommer att ske. Det enda som skiljer sig från att betala själv är att beloppet dras automatiskt i stället för att du själva ska registrera betalningen för din faktura.


Fakturan skickas till den e-postadress du anmält till föreningen (kom ihåg  att meddela ev. ändrad e-postadress).


Vi har tagit fram en vägledning som visar hur du ansluter dig till autogiro i din internetbank. Exemplen visar hur du gör hos Handelsbanken och Swedbank. Om du har en annan bank gör du säkert på liknande sätt.

Om du inte har internetbank kan du i stället anmäla dig online på bankgirocentralens hemsida på denna länk: www.bgonline.se.


Du kan också använda dig av denna blankett och skicka den till vår kassör med e-post, ekonomi@101net.se eller skicka den till vår adress på Käglinge Kvarnväg 5, 238 43 Oxie.


Om du inte har internetbank eller du inte kan lägga in dina uppgifter där kan du ta kontakt med vår kassör som kan lägga in de uppgifter som behövs manuellt.


Vid frågor om autogiro ber vi Dig kontakta

Din bank,

Vår kassör, fyll i formuläret med din fråga eller be att bli uppringdOm du anmält dig för betalning via autogiro får du inom några dagar ett mejl med bekräftelse från vår kassör.