Nyheter

NYHETER

SENASTE

Nyhetsbrev 1-2019

Årets första nyhetsbrev har nu skickats till din e-postadress. Här hittar du aktuell information från föreningen. Nyhetsbrevet hittar du här.

 

Avdrag för utgiftsränta i årets deklaration

Vi har nu räknat fram hur stort ränteavdrag du kan göra i årets deklaration. Som medlem i föreningen har du rätt till att göra avdrag för din andel av de räntor som vi betalt på vårt lån. Läs mer här.

 

Nyhetsbrev 3-2018

Årets tredje nyhetsbrev har nu skickats till din e-postadress.

Här hittar du aktuell information från föreningen.

Nyhetsbrevet hittar du här.

 

 

Nyhetsbrev 2-2018

Årets andra nyhetsbrev har nu skickats till din e-postadress.

Här hittar du aktuell information från föreningen.

Nyhetbrevet hittar du här.

 

18-05-16\\Nyheter

Bredbandsbolaget och Telenor blir ett

Idag har Telenor och Bredbandsbolaget meddelat att de går samman och blir ett bolag. Det innebär ingen förändring för vårt tjänsteavtal eller för dig som medlem i föreningen mer än att fakturan framöver kommer från Telenor i stället för från Bredbandsbolaget. Du kommer att ha samma TV-utbud och samma pris för eventuella extra kanaler. Läs mer på Telenors hemsida.

 

18-05-15\\Nyheter

 

 

POPULÄRT

Avdrag för ränteutgift i din deklaration

Som medlem kan du göra avdrag för din del av föreningens ränteutgift i din deklaration.

17-04-25 \\Nyheter

ARKIV

Första installationen

20 april 2015 gjordes de första installationerna. Läs mer här

 

En historisk dag för Käglinge.

Den 25 februari 2015 togs det första grävtaget till vårt fibernät. Läs artikeln här

 

Ändrat betaldatum för avgiften

På föreningsstämman beslöt vi att ändra betaldatumet för avgiften till den 28 i stället för den sista dagen i betalmånaden. Vi har nu fått frågor om du behöver göra något själv för att avgiften ska bli betald rätt dag. Svaret på frågan hittar du här.

18-05-22\\Betalning av kvartalsavgift

 

 

 

 

 

Vi har fått en ny hemsida!

 

På vår nya hemsida har vi tänkt publicera all information som du behöver om samfällighetens verksamhet.

Hemsidan kommer att uppdateras löpande med små och stora nyheter. Den ska vara ett bra sätt för oss alla att kommunicera med varandra.

 

På flera sidor hittar du också kontaktformulär för olika ändamål om du vill ställa en fråga eller lämna synpunkter.

 

Surfa runt lite på sidan och se om du tycker att den är bra eller om något saknas. Vi tar gärna emot förbättringsförslag och önskemål om ytterligare innehåll

 

17-12-09 \\ Nyheter

 

Föreningsstämma 2019

Årets föreningsstämma kommer att avhållas den 24 april med start klockan 19. Ålatsen för mötet är Oxie församlingshem. Mer information om årets föreningsstämma hittar du under rubriken kallelse till föreningsstämma 2019.

Kallelse och information om var du kan hämta handlignarna har skickats till den e-postadress du anmält till oss. Om det inte kommit fram till dig så skicka ett meddelande till info@101net.se.

 

Allmän information om föreningstämma hittar du här.

 

8-4-2019\\ Nyheter

 

Avdrag för utgiftsränta i årets deklaration

 

Vi har nu räknat fram hur stort ränteavdrag du kan göra i årets deklaration. Som medlem i föreningen har du rätt till att göra avdrag för din andel av de räntor som vi betalt på vårt lån. Läs mer här

3-2-19\\ Nyheter

 

 

Ändrat betaldatum för avgiften till föreningen - Behöver du göra något själv?

 

Som vi meddelat tidigare ska avgiften till föreningen vara betald den 28 i stället för som tidigare den sista dagen i betalmånaden. Vi har nu fått lite frågor om de som har autogiro behöver ändra något eller meddela sin bank om att datumen för betalningen är ändrad.

Du behöver inte göra något själv. När vi skickar fakturan för avgiften skickar vi samtidigt en fil till bankgirot som i sin tur ser till att avgiften dras från ditt bankkonto rätt dag. I den fil som vi skickar till bankgirot anges vilken dag avgiften ska vara betald. Så det enda du behöver tänka på är att du har tillräckligt med pengar på ditt konto den dagen avgiften kommer att dras från ditt konto.

Om du själv lagt in en stående överföring från ett annat av dina konto till det konto där avgiften ska dras kan det hända att du får tänka på att ändra överföringsdag så att den infaller innan den 28:e i betalmånaden.

 

18-05-22\\Nyheter